mjeket.al drkozeta.com juliansphoto.com hbot.al artanbano.com klinika3yjet.al lavita.al

e-Doctor

e-Doctor është një software (program kompjuterik) për menaxhimin e të dhënave të spitaleve, klinikave dhe laboratoreve mjekësore.

Ky software u kriju si rezultat i një bashkëpunimi të disa specialistëve me eksperiencë në fushën mjekësore me inxhinier software dhe klinik.

Aktualisht jemi kompania e vetme në tregun Shqiptar që kemi zhvilluar programin e parë dhe të vetëm që automatizon punën në Spitale/Klinika/Laborator Mjekësor.

Menaxhimi i informacionit në Spitale/Klinika/Laborator çon në:

 • Automatizimi i punës
 • Rritje e shpejtësisë së dhënies së rezultatit
 • Rritja e saktësisë
 • Aksesimi i informacionit në ç'do kohë, në ç'do vend
 • Ulja e kostos së perditshme të laboratorit

Veçorite

 • Menaxhohen të gjithë pacientët e Spitalit/Klinikës/Laboratorit, ruhet historiku klinik i tyre
 • Menaxhohen të gjithë instrumentat në mënyrë automatike, duke i lidhur dhe kontrolluar të gjithë në një sistem qëndror të vetëm
 • Të dhënat lëvizin automatikisht në sistem, instrumenti lexon barkodin , merr automatikisht listen e testeve qe do kryhen, i proceson ato, dhe i dergon automatikisht rezultatet ne sistem.
 • Menaxhohet e gjithë pjesa financiare, faturohen pagesat, gjenerohen raporte ditore/mujore/vjetore.
 • Menaxhohen kampionet ne spital, cdo kampion barkodohet me një numër unik, në këtë mënyrë rritet saktësia në mënyrë të ndjeshme
 • Instalohet në të gjithë kompjuterat e Spitalit/Klinikes/Laboratorit, në këtë mënyrë cdo doktor mund të aksesojë kurdoherë historikun e pacienteve

Për më shumë informacion kontaktoni në:
Tel: +355 68 90 42 542 (Olsi)
E-mail: contact@eniac.al

Kush e përdor e-Doctor:

 • Spitali Continental, Tiranë
 • Laborator Genius, Tiranë
 • Laborator Genius, Kavajë
 • Klinika Endoskopike LaVita, Tiranë
 • Klinika Gjinekologjike Dr. Kozeta, Tiranë
 • Klinika Kristi, Korçë
 • Klinika Kristi, Pogradec
 • Klinika Kristi, Bilisht
 • Bylis DC, Fier
 • Laborator Besimi, Tiranë
 • Laborator EuroKlinik, Tiranë
 • Laborator Kamza Medical, Tiranë
 • Laborator Vora, Tiranë
 • Laborator LAMK, Tiranë
 • Laborator Helios, Fier
 • Klinika Megison, Tirane
 • Laborator ALK, Berat
 • Poliklinika Gjermane, Gramsh

Paisje laboratori që lidhen me e-Doctor:

 • Maglumi 800, 1000, 2000.
 • Diatron Abacus 5
 • AMS SaT 450
 • Sysmex XS 1000i
 • Sysmex XP 300+
 • Elecys 2010
 • Cobas e411
 • Cobas c111
 • Cobas Integra 400
 • Selectra Pro S
 • Selectra Pro M
 • BioSystems Alpha15
 • Biotecnica BT2000
 • Dialab 500
 • U500
 • Urisys 1800