mjeket.al drkozeta.com juliansphoto.com hbot.al artanbano.com klinika3yjet.al lavita.al

www.mjeket.al

Shumë prej nesh, ashtu si edhe ju duam të gjejmë doktorin më të mirë për veten dhe familjen tonë. Rekomandimi nga të afërmit jo gjithmonë është zgjedhja më e mirë.

Zgjidhja mjeket.al lindi si koncept i thjeshtë: të ofrojë një burim të besueshëm që është i lehtë për tu përdorur dhe që ofron informacion të saktë rreth mjekëve që punojnë në Shqipëri.

Ne jemi një grup mjekësh dhe programuesish që krijuam mjekët.al për lehtësuar procesin e gjetjes së mjekut që i nevojitet gjithësejcilit.

Ky sistem është unik në Shqipëri, sepse asnjë website tjetër nuk e ofron një shërbim të tillë.

Mjeket.al do të përmirësohet vazhdimisht. Jemi të hapur për sugjerime nga përdoruesit e këtij websiti.

Kontaktoni me stafin e mjeket.al
Tel: +355 4 22 69 086
E-mail: kontakt@mjeket.al